Podcastul cu scenariu: Comunicate de presă Episodul 3

Publicat: 2020-04-28

Podcastul Scripted este o emisiune creată pentru agenții de marketing de conținut și scriitori de conținut, cu scriitori Scripted reali. Vom vorbi despre cele mai bune practici în materie de conținut și SEO, instrumentele noastre de marketing preferate, cum să găsim și să angajăm scriitori și despre toată distracția și neajunsurile care implică a fi un scriitor profesionist independent.

În cel de-al treilea și ultimul episod al seriei noastre de comunicate de presă, ne întâlnim cu Michelle St. Angelo, vicepreședinte pentru relații publice naționale la Allied Global Marketing. Michelle și Gregory vorbesc despre distribuirea comunicatelor de presă; lucruri de evitat și câteva bune practici.

Ascultă pe Spotify

Ascultați pe Google Podcasturi

Ascultați podcasturi pe Apple

Ascultă pe acoperit

Transcrierea episodului

Grigore:

Bună, ascultători, vă mulțumesc pentru că v-ați conectat la un alt episod al podcastului Scripted! Astăzi vom încheia toate aspectele legate de comunicatele de presă și ne vom concentra în mod special pe lucrurile pe care ar trebui să le evitați când vine vorba de distribuirea comunicatelor de presă, precum și pe cele mai bune practici generale care vin împreună cu acestea.

Așa că, fără alte prelungiri, să reluăm înregistrarea cu Michelle St. Angelo.

Grigore:

Care sunt unele dintre cele mai importante greșeli pe care le vezi că oamenii le fac atunci când vine vorba de distribuție? Sunt o mulțime de părți mobile aici. Ce părere aveți despre asta?

Michelle St. Angelo:

Da, vreau să spun, cred că cea mai mare greșeală este. Din nou, doar evaluând comunicatul de presă într-un KPI de marketing deosebit de greșit, despre care vorbeam, nu? Deci supraestimând în mod nevinovat cantitatea de acoperire sau capacitatea de tranzacție pe care o veți obține dintr-o lansare. Cred că aceasta este cea mai mare greșeală pe care o fac majoritatea oamenilor, așa că am o mulțime de clienți care vor trimite un comunicat de presă și noi vom trimite un comunicat de presă și să spunem că primim, știi, tocmai am trimis unul pentru un client care a primit, tu. Știi, de parcă 87 de magazine diferite l-au luat, ceea ce este destul de sănătos, nu? Și putem să ne uităm și să vedem cum este asta în comparație cu concurenții tăi? Cum se compară asta cu alte lucruri? Așadar, cred că trebuie să începi să te uiți la modul în care performanțe comunicatele tale de presă în comparație cu versiunile tale anterioare. Ultimul pe care l-ai trimis a avut 67 de puncte de vânzare pentru a-l ridica și, hei, acesta s-a descurcat mai bine, nu? Deci, evaluează cu adevărat asta, în loc să spun bine câte vânzări am scos din acestea? Cunoașteți punctele de vânzare care au luat-o, așa că cred că aceasta este una dintre cele mai mari greșeli.

Există, de asemenea, greșeli simple, cum ar fi trucuri pe care le puteți face în distribuție, care v-ar putea face prins în spam, comparativ cu să ajungeți efectiv în căsuța de e-mail a jurnalistului, astfel încât acesta să poată decide dacă doresc sau nu să vă acopere. Uhm, deci sunt lucruri simple. Folosirea unui serviciu de sindicat despre care am vorbit este o modalitate excelentă de a evita această greșeală. O altă modalitate excelentă de a evita această greșeală este să vă personalizați e-mailurile și, poate, să utilizați mai mult o funcție de îmbinare a corespondenței, mai degrabă decât un BCC în masă de sute de adrese de e-mail în Outlook.

Și apoi, uneori, din perspectiva agenției, uneori trimitem comunicatele noastre de presă prin Mailchimp sau Constant Contact. Acest lucru ne ajută, de asemenea, să gestionăm, pentru că un lucru grozav pe care îl puteți da seama utilizând aceste servicii este ce media a deschis-o, cine l-a șters, cine l-a preluat, astfel încât, atunci când faceți propunerile țintite ulterioare, puteți fi sigur așa și așa la outlet XYZ, citiți de fapt comunicatul dvs. de presă și este o modalitate mai bună de a urmări și de a vedea dacă puteți converti acea acoperire.

Grigore:

Bine, deci un lucru pe care l-ai atins pe scurt, pe care l-ai cam dat de înțeles. Care este valoarea SEO în comunicatele de presă sau PR în general?

Michelle St. Angelo:

De fapt, cred că aceasta este una dintre cele mai mari valori ale comunicatelor de presă și ale PR-ului în general. Deci, deoarece vorbeam despre SEO, este o modalitate excelentă de a măsura gradul de conștientizare. Așa că în afară de a spune doar cumularea tuturor tirajelor din toate punctele de vânzare în care ați câștigat acoperire, cred că, mai ales când mergeți cu un serviciu de sindicare, observăm o creștere uriașă pentru clienții noștri, știți că le găsiți pe Google după ce se întâmplă asta. dacă suntem, din nou, deștepți cu cuvintele cheie pe care le folosim și, eventual, dacă avem unele backlink-uri sau link-uri afiliate în ediție. Toate acestea chiar ajută la amplificarea SEO pentru clienți.

Așadar, am avut clienți în mod intenționat când știu, de exemplu, că s-ar putea să țină o ședință a consiliului de administrație sau ar putea avea un apel pentru câștiguri și țintesc în mod explicit și strategic un comunicat de presă trimis în acele momente, astfel încât să fie să știți, trafic mare către site-urile lor web, și apoi ar putea arăta tuturor investitorilor și consiliului lor, uitați-vă la toată această atenție pe care am primit-o într-o perioadă cheie de timp.

Grigore:

Bine, deci dacă există cineva care nu are idee ce face cu comunicatele de presă. Pentru a rezuma toate acestea, cum ar putea să înceapă chiar acum? Care este primul pas pentru ca acest lucru să fie eficient, cum să încapsulăm tot ceea ce tocmai am vorbit, de la a scrie până la a ajunge efectiv la locul în care le afectează afacerea? Să arunci acel Nets? Poți rezuma asta foarte repede doar ca să fie frumos?

Michelle St. Angelo:

Ei bine, aș spune uite, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te asiguri că anunțul tău este demn de știre și să înțelegi pentru cine este demn de știre, așa că acesta ar fi primul meu sfat. Stai și gândește-te, ce trebuie să spun? Și cine este publicul meu țintă? Deci, un exemplu în acest sens ar putea fi, să spunem că mă duc la un vânzător de înghețată, nu? Și voi ieși cu o nouă aromă și acea aromă va fi disponibilă în toată țara. Acesta ar putea fi ceva pe care aș vrea să folosesc un sindicat la nivel național pentru a ieși, deoarece întreaga țară va putea merge la orice magazin și va cumpăra această nouă aromă.

Dacă sunt un magazin de înghețată și am o nouă aromă care va apărea în trei luni și va fi disponibilă doar în New York și New Jersey, asta schimbă destul de mult lucrurile, nu? Poate că nu este gata pentru un comunicat de presă pentru că nu va fi disponibil. Sau dacă trimit un comunicat de presă, probabil că vreau să-l trimit doar în New York și New Jersey, unde consumatorii mei pot profita de acel produs, nu? Deci, este ca și cum așează-te, mai întâi, decide ce trebuie să spui și cui trebuie să-l spui. Atunci aș începe să scriu și tu vrei să fii puternic. În acest caz, un serviciu precum Scripted sau alte domenii în care puteți folosi o agenție sau un profesionist care să vă ajute să creați acel mesaj. Dacă SEO face parte din obiectivul tău, atunci te invit să te uiți la tendințele Google pentru subiectele despre care vorbești. Cine vorbeste despre asta? Care sunt celelalte cuvinte din jurul lui? Când oamenii caută înghețată, ce alți termeni folosesc, astfel încât să poți fi strategic în ceea ce privește injectarea acestora în copia eliberării tale? Asigurați-vă că există un citat frumos. Vrei să te asiguri că toate activele sunt prezente în versiunea pentru mass-media. Deci există informații. Există un citat. Poate că există un activ către un link către niște fotografii sau un material video de unde oamenii pot de fapt să tragă asta pentru acoperirea lor, pentru a o face mai robustă. Boilerplate, cum ai spus mai înainte. Există informații de contact pentru persoana PR în cazul în care cineva dorește un interviu sau o scufundare mai profundă în povestea ta și apoi, odată ce este gata de plecare, atunci te decizi OK, sunt gata? Am o bază de date solidă cu persoane interesate de acest lucru, pe care le-aș putea trimite gratuit? Sau trebuie să spun, să-mi amplifice SEO?

Știi, crește-mi cu adevărat conștientizarea și vreau să știi, vreau milioane de impresii despre asta. Dacă o faci, este un moment grozav să te înscrii la unul dintre serviciile de sindicare, iar recomandarea mea este să cercetezi, știi, să te uiți la cele mai bune, să obții recomandări de la oameni, să le evaluezi, să cântărești argumentele pro și contra. Lucrați în limita bugetului dvs. Există un serviciu de sindicare pentru toate bugetele și toate sunt eficiente atunci când știți, nivelând expunerea sau, mai degrabă, amplifică expunerea pentru a vă plasa pe cât mai multe site-uri web posibil, dacă acesta este obiectivul dvs.

Grigore:
Michelle, mulțumesc mult. Acest lucru a fost minunat. Asta a fost frumos spus. Nu prea mult timp deloc, așa că vreau să închei asta. Dacă oamenii ar căuta să afle mai multe despre tine, agenția ta. Evident că ai dat multă valoare acestei conversații. Ai vorbit despre asta la început, când te-ai prezentat, dar există ceva spre care ai vrut să direcționezi oamenii pentru a afla mai multe despre tine și despre ceea ce faci?

Michelle St. Angelo:

Absolut, așa că mă puteți găsi pe LinkedIn. Numele meu este Michelle St.Angelo. Este St.Hello, mă puteți găsi acolo dacă doriți să vorbiți direct cu mine și dacă sunteți în domeniul ospitalității, stilului de viață sau al divertismentului, Allied Global Marketing este una dintre agențiile de top în acel spațiu și voi doar conecta. ei pentru o secundă. pentru că ceea ce face ca Allied să fie unic este faptul că suntem o companie globală. 22 de birouri pe tot globul, dar activăm la nivel local, ceea ce este foarte util pentru relațiile publice, deoarece, să presupunem că ești o companie uriașă, dar trebuie să ai o prezență puternică în Chicago. Ei bine, avem de fapt oameni și experți la fața locului în Chicago care vor spune, iată mass-media cheie pentru acest mesaj anume, așa că aș spune că mergeți mai departe și căutați pe google Allied Global Marketing. Sau puteți introduce doar în browserul dvs. web. Este alliedglobalmarketing.com și ați putea să aruncați o privire la noi și la unii dintre clienții noștri de acolo și la ceea ce facem.

Grigore:

Mulțumesc mult Michelle. A fost o plăcere să vorbesc cu tine.

Și pentru ascultători. Aceasta este partea în care de obicei facem o recapitulare completă a tot ceea ce am învățat. Dar Michelle a făcut o treabă uimitoare de a recapitula tot ceea ce este cu adevărat important despre comunicatele de presă și distribuirea comunicatelor de presă, așa că sper că v-a plăcut episodul. Simțiți-vă liber să aruncați o privire peste tot ce ați învățat prin notele emisiunii de pe site-ul web la Scripted.com și vă mulțumim pentru ascultare.

Ne vedem în următoarea unde discutăm despre SEO. Ne vom scufunda foarte mult în SEO cu un proprietar de agenție. Va fi grozav și aștept cu nerăbdare să te văd acolo.

Angajați un scriitor cu scenarii care să scrie următorul comunicat de presă astăzi și să începeți acum Proba gratuită de 30 de zile!